MEDITERANA PIZZERIA & GRILLROOM

MEDITERANA PIZZERIA & GRILLROOM Pizzeria & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 180 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mediterana Pizzeria & Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2022 om 15:38 2x Broodje doner besteld, maar durum gekregen.. naartoe gebeld en werd mij verteld dat het brood op was. Aangegeven dat ik geen durum wilde, zij zouden thuisbezorgd bellen voor restitutie. Tot op heden nog geen geld terug.
16 apr 2022 om 2:41 verbrande pizzarand
15 apr 2022 om 20:26 Kaas van de tostie was niet goed gesmolten, knoflooksaus waren ze vergeten en een uur gewacht op twee tosties
15 apr 2022 om 19:49 Zou 30minuten bezorgtijd zijn, toen kreeg ik een mail dat het 90 minuten duurt... Gebeld een aangegeven dat het dan niet hoeft. Eigenaar Zegt: komt zsm, komt goed. Na 1uur weer geeld, om bestelling te annuleren. Drukt me BOOS weg! WAARDELOZE SERVICE!
15 apr 2022 om 2:29 Delivery was on time. Food was different from what I ordered. The cake is a joke for 6€ and it was frozen.
13 apr 2022 om 1:15 Heb meer dan 2 uur gewacht op mijn eten tot ik er klaar mee was en eten afgebeld had belachelijk dat het meer dan 2 uur moet duren en dan er nog niet is pffff slecht hoor niet eens 1 ster waardig eigenlijk
12 apr 2022 om 22:38 Lauw tot koud eten en schare of bijna geen topping! Totaal geen goede prijs/kwaliteit/hoeveelheid verhouding! Dit restaurant nooit meer voor mij!
10 apr 2022 om 17:09 I ordered spaghetti bolognese, but I got penne instead. Also kapsalon was too salty
8 apr 2022 om 19:25 Berenhap was hard pinda saus te dik. Eten was koud toen het aan kwam. En ruim 1,5 uur op moeten wachten.
6 apr 2022 om 19:41 Erg lekkere pizza die gloeiend was bij bezorging. Zo heb ik t graag!
4 apr 2022 om 8:25 Het eten was ok, aardappeltjes waren echter oud en de bezorgtijd was bijna anderhalf uur
3 apr 2022 om 8:51 We hebben 2 broodjes doner besteld maar kregen 2 durum doner. Hiernaast hadden we 1 broodje kipdoner besteld maar kregen broodje kipfilet. Een vreemd gebeuren maar omdat alles wel redelijk ok smaakte toch 3 sterren.